Atender & Asloep

De Asloep: kwalitatief en hoogwaardige sloepen

Asloepen zijn kwalitatief hoogwaardige polyester sloepen met een stoere uitstraling. De sloepen van dit merk zijn buitengewoon ruim en bieden veel comfort. Door een hoge rugleuning kunt u veel ontspannen uren doorbrengen op het water. Verder is een Asloep van alle gemakken voorzien. Bunsberg Yachting helpt u graag met een proefvaart met een Asloep 650, Asloep 770 of Atender 72.

Asloep 650: Genieten op het water

De hoogwaardige en royale luxe Asloep 650 is compleet vaarklaar en van alle gemakken voorzien. Deze sloep is een waar begrip in de watersport door haar goede prijs-kwaliteit verhouding. Haar stoere en robuuste uiterlijk geeft de sloep een mooi aanzien. De vaarkwaliteiten zijn adembenemend en de koersvastheid merkt u direct bij de eerste kennismaking. De Asloep 650 is voorzien Craftsman Marine scheepsmotoren. Dit sterke en rustige merk is van zeer hoge kwaliteit en geeft tot 6 jaar garantie op hun geweldige motoren. Komt u proefvaren?

Dutch Design

A-kwaliteit
Ambachtelijk
Aantrekkingskracht
Actueel
Aanwinst
Avontuurlijk
Aalsmeer

Asloep 770

De ruimste sloep voor uw geld

De Asloep 770 kenmerkt zich door een zee van ruimte om te ontspannen en te loungen op het water. De sloep is van alle gemakken voorzien. Er is een groot zonnedek, een dikke rubberen stootrand, een luxe kussenset, verlichting, RVS beslag, een koelkist, toilet en er zijn afsluitbare bakskisten.

De sterke punten van de Asloep 770 zijn:

  • Het hoogwaardige polyester;
  • De ruimte en stabiliteit;
  • Een rijke standaarduitrusting;
  • Een de perfecte afwerking.

Standaard wordt de sloep geleverd met een 16 pk Vetus dieselmotor. Sterkere motoren tot 42 pk zijn even eens leverbaar.

Atender 72

De mooiste Tender van dit moment

Ontworpen voor de veeleisende watersporter met een chic sportief karakter. Kernwoorden: Dutch Design, luxe, snelvarend, comfortabel, stabiliteit en uitstekende vaareigenschappen.

De Atender is zo ontworpen dat naast het zonnedek aan de voorzijde er een 2e zonnedek aan de achterzijde gecreëerd kan worden, door de achterzitting neer te klappen.

Onze Tender is met oog voor detail afgewerkt; o.a. standaard voorzien van;

  • Luxe RVS accessoires;
  • Koelkast;
  • 27 pk diesel motor.

Met deze dieselmotor is het toegestaan om zonder vaarbewijs te varen.

Voor de watersporter die hogere eisen aan snelheid stelt, kunnen wij de boot met een motor tot maximaal 150 pk uitrusten. Het onderwaterschip is speciaal ontwikkeld om op alle snelheden comfortabel te kunnen blijven varen.

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Wilt u meer info over Asloep of Atender?

Kom gerust eens kijken onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail !

Verstuur bericht

MARKTPLAATS

Bekijk advertenties

FACEBOOK

BunsbergYachting