Uw sloep verkopen?

Makelaardij of Inkoop?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om snel uw sloep te verkopen tegen een goede prijs? Bunsberg Yachting ontzorgt u graag wanneer u geen tijd of behoefte heeft om zelf uw sloep te verkopen. Ook wanneer u uw sloep wilt inruilen, helpen wij u graag. Wij hebben een divers aanbod aan tweedehands sloepen in nette staat.

Bemiddeling verkoop

Als Sloepen Makelaardij staan wij bekend in de regio. Vrijwel altijd vinden wij een juiste koper voor uw sloep. Wij plaatsen de boot op drukbezochte verkoop sites en bemiddelen voor u met de potentiele kopers. De verantwoording over de transactie plus het financiële risico nemen wij graag van u over. Wij werken op basis van 3 maanden No Cure No Pay, U hoeft dus vooraf niets te betalen. Als wij de boot is verkopen verrekenen wij onze commissie met de verkoopprijs.

De voordelen van Bunsberg Yachting:
 1. Specialist in sloepen
 2. Inruil is vrijwel altijd mogelijk. Hierdoor kan een potentiële koper direct tot koop over gaan.
 3. Druk bezochte eigen website en we plaatsen de boot op populaire boten pagina’s.

Directe verkoop

Wilt u direct weten waar u aan toe bent, en heeft geen zin om te wachten? Wij bieden u graag een degelijke prijs en zorgen voor een correcte afwikkeling.Wij zijn altijd opzoek naar gebruikt sloepen van o.a. de merken Interboat, Antaris, Makma, Maril en Oudhuijzer.

Wanneer u vrijblijvend het formulier op deze pagina invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden om uw sloep te verkopen of direct in te kopen. Ervaar zelf het gemak en de voordelen van het verkopen van uw sloep bij Bunsberg Yachting!

   

  ONZE LOCATIE

  Oosteinderweg 287
  1432 AW Aalsmeer