Pieterman Sloep

Pieterman 800 Open & Pieterman 800 Cabin

De Pieterman sloep is ontworpen door professionals uit de watersport met het doel een luxe sloep met ongekende vaareigenschappen te maken. De sloep heeft de mogelijkheid te varen vanaf 27 pk maar kan ook snelvarend vanaf 80pk (Craftsman) t/m 190 pk (Vetus). Het dashbord kunnen we naar eigen smaak voor u inrichten. Een iPad met navigatie of een kaartplotter behoren tot de opties die wij voor u kunnen monteren.

Stelt u zich eens voor: op vrijdag met vrienden een drankje drinken tijdens een mooie tocht door de mooie vaarten of de grachten. De koelkast zit lekker vol met verschillende dranken en lekker hapjes. De volgende dag met sloep op voor een nachtje weg in eigen land. De snelle motor brengt u naar 1 van de mooie havens die ons land rijk is. ’s Avonds een hapje eten op de haven en daarna nog een drankje op de boot. De buurman geeft u een compliment met uw mooie boot. De sfeerverlichting in de boot brand gezellig en u en uw partner openen nog een laatste flesje.

U laat de tafel zakken om een riant bed te maken, zet de verwarming nog even aan tanden poetsen bij de wastafel en trekt uw dekbed over u heen voor een heerlijke nachtrust. Het toilet zit in het midden van het schip zodat u voor gebruik niet het zonnendek hoeft weg te halen. In de ochtend doet u de tafel weer omhoog, kookt een eitje op het gastoestel en geniet van een heerlijk ontbijt.

Pieterman 800 Open

Stijlvol, Comfortabel, Puur en Stoer.

De Pieterman 800 Open leent zich perfect uit voor een dag varen met een gezelschap tot 12 personen. Vooral nu de Open versie is uitgebreid met een toilet voorziening welke volledig afgesloten kan worden via een inritsbaar deel aan de cabriokap. U kunt kiezen uit een koelkist of een wijnkoeler zodat u altijd kunt genieten van een gekoeld drankje aan boord. Voorin de sloep is standaard gekozen voor een zonnedek / tafel. Doormiddel van een luxe poot kunt u de het zonnedek in een handomdraai veranderen in een eet tafel. Door jaren ervaring is bij de pieterman sloep overal aan gedacht. Laat u verrassen en kom deze prachtige sloep bezichtigen in onze showroom.

Pieterman 750 RSQ

Stoer en robuust..

De Pieterman 750 RSQ een echte reddingssloep van oorsprong. Inmiddels al weer 8 jaar door vele modificatie aangepast voor de pleziervaart. Deze stoere sloep met diepe zelflozende kuip biedt dankzij de extra brede romp veel stabiliteit en met gemak plaats voor 10 personen. Extra hoge vrijboorden geven de sloep niet alleen een sterke uitstraling, maar maakt het varen veilig met kinderen aan boord. Naast de keuze van een outboard-benzine of inboard-diesel versie, kan elke Pieterman 750 RSQ sloep worden uitgevoerd met elektrische of hybride aandrijving. De hoge rugleuningen en het grote uitneembare zonnedek bieden het comfort voor een mooie dagtocht. 

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Wilt u meer info over de Pieterman Sloep?

Kom gerust eens kijken onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail!

Verstuur berichtclear

MARKTPLAATS

Bekijk advertenties

FACEBOOK

BunsbergYachting