Pieterman Sloepen

Pieterman 860 Tender

De Pieterman 860 tender is een perfecte match tussen klassiek en modern design. Het moderne onderwaterschip is geschikt voor zowel langzaam als snelvarend waarbij de prestaties ongekend zijn. Vrijwel altijd wordt gekozen voor een krachtige maar ook stille Yanmar diesel.  Deze tender kenmerkt zich door de ruime kuip. In het midden is een functioneel keukenbok aanwezig die standaard is voorzien van koelkast en spoelgelegenheid. In de boeg van deze tender is standaard gekozen voor een (zonne)bed en een (afgesloten) toilet voor een heerlijk verblijf. Voor de afwerking van het dek en de vloer is gebruik gemaakt van een duurzaam en onderhoudsvrij materiaal flexi-teak. Varen met een Pieterman 860 is een belevenis. Ervaar zelf door aan boord te stappen voor een proefvaart. 

Informatie en prijzen

Pieterman 820 Open

Stijlvol, Comfortabel, Puur en Stoer.

De Pieterman 820 Open leent zich perfect uit voor een dag varen met een gezelschap tot 12 personen. Vooral nu de Open versie is uitgebreid met een toilet voorziening welke volledig afgesloten kan worden via een inritsbaar deel aan de cabriokap. U kunt kiezen uit een koelkist of een wijnkoeler zodat u altijd kunt genieten van een gekoeld drankje aan boord. Voorin de sloep is standaard gekozen voor een zonnedek / tafel. Doormiddel van een luxe poot kunt u de het zonnedek in een handomdraai veranderen in een eet tafel. Door jaren ervaring is bij de pieterman sloep overal aan gedacht. Laat u verrassen en kom deze prachtige sloep bezichtigen in onze showroom.

Informatie en prijzen

Pieterman 750 RSQ

Stoer en robuust..

De Pieterman 750 RSQ een echte reddingssloep van oorsprong. Inmiddels al weer 8 jaar door vele modificatie aangepast voor de pleziervaart. Deze stoere sloep met diepe zelflozende kuip biedt dankzij de extra brede romp veel stabiliteit en met gemak plaats voor 10 personen. Extra hoge vrijboorden geven de sloep niet alleen een sterke uitstraling, maar maakt het varen veilig met kinderen aan boord. Naast de keuze van een outboard-benzine of inboard-diesel versie, kan elke Pieterman 750 RSQ sloep worden uitgevoerd met elektrische of hybride aandrijving. De hoge rugleuningen en het grote uitneembare zonnedek bieden het comfort voor een mooie dagtocht. 

Informatie en prijzen

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Wilt u meer info over de Pieterman Sloep?

Kom gerust eens kijken onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail!

Verstuur bericht

INSTAGRAM

Bunsberg Yachting

FACEBOOK

Bunsberg Yachting