Over ons

Ons bedrijf

Bunsberg Yachting, opgericht in 2015 en gevestigd in Aalsmeer, is een full service watersportbedrijf dat zich richt op de verkoop, onderhoud en de stalling van boten. In onze showroom bieden wij een breed scala aan boten, waaronder sloepen en tenders. We verwelkomen u graag in onze showroom met een kop koffie.

Gezamenlijke passie

Onze ideale vrijetijdsbesteding? Genieten van de vrijheid op het water met familie en vrienden! Vanuit deze gezamenlijke passie voor watersport is Bunsberg Yachting opgericht. Met onze kennis en ervaring in de sloepen helpen wij u graag op weg. Bovenal vinden wij het leuk om anderen te zien genieten van deze prachtige buitensport en vrijetijdsbesteding. Op een ontspannen manier een sloep bekijken is waar het avontuur werkelijk begint. Bij ons kan dat uitstekend!

Wij nemen uw twijfels graag weg

Twijfelt u over het formaat van een sloep? Over de faciliteiten? Of over de stabiliteit? Beslissen welke sloep het beste bij u past is niet altijd gemakkelijk. Maar wij laten u de verschillen graag zelf ervaren! In onze showroom en verkoophaven in Aalsmeer hebben wij altijd een ruim aanbod sloepen. Zo kunt u alle eigenschappen en mogelijkheden goed vergelijken tijdens een proefvaart.

Ervaar Aalsmeer

Wij zijn gevestigd op Recreatiepark Oosteinder onder de rook van Schiphol. Vanuit onze jachthaven vaart u gemakkelijk in 30 minuten naar de grachten van Amsterdam of de ongerepte natuur van de Westeinderplassen. Na een heerlijke dag varen kunt u stranden bij het moderne restaurant aan onze haven.

Zorgeloos genieten

“Zorgeloos kunnen genieten” dat is wat wij écht belangrijk vinden. Vanuit deze visie ontzorgen wij dagelijks onze klanten bij aankoop en verkoop van hun sloep. Onze service gaat verder. Wij beschikken over een eigen monteur die de sloepen zorgvuldig controleert, poetst en eventuele accessoires inbouwt. Ook tijdens de winterperiode is uw boot in warme handen. Laat u zich welkom voelen, wij doen de rest.

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Interesse in één van onze diensten?

Kom gerust eens praten onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail !

    INSTAGRAM

    Bunsberg Yachting

    FACEBOOK

    Bunsberg Yachting