Meersloep

Tender sloepen

Meersloep 600

De Meersloep 600 tender is door vele modificaties compleet vernieuwd. De strakke gladde romp met klassiek kabelaring of een moderne stootrand geven de uitstaling die bij u past.  De snel varende tendersloep blinkt uit in vaareigenschappen. Is uw vaargebied groot en wilt u sneller afstand afleggen is deze sloep al snel varend vanaf 20 pk. Doordat de buitenboordmotor in de bun is gemonteerd zorgt dit voor een enorme geluidsreductie. Chique opstapjes in het achterdek geven de uitstraling van een tendersloep. Standaard is er gekozen voor een RVS strip als bescherming voor de neus en het zwemplateau van de sloep. Dit zwemplateau is ideaal voor een frisse duik. Tevens biedt het bescherming tegen de propeller van de motor. Het onderwaterschip van de Meersloep is geschikt voor 50pk vermogen. Stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen ervoor dat u zich uitermate comfortabel voelt tijdens het varen.

Meersloep 600

Stijlvol, Comfortabel, Puur en Stoer.

De indeling is gericht op comfort met hoge rugleuningen en veel ruimte voor de voeten. De diepe en kind veilige kuip is zeer prettig.  De rugleuningen zijn aangenaam hoog en voorin kunt u kiezen voor een uitneembaar zonnedek welke is op te bergen in de ruime zijvakken. Door jarenlange ervaring is deze tender sloep zeer ontwikkeld en aantrekkelijk geprijsd in haar klasse.

Meersloep 720

Stijlvol, Comfortabel, Puur en Stoer.

De Meersloep 720 tender is onze nieuwste aanwinst! De snel varende tendersloep blinkt uit in vaareigenschappen. Is uw vaargebied groot en wilt u sneller afstand afleggen is deze sloep al snel varend vanaf 40 pk. Doordat de buitenboordmotor in de bun is gemonteerd zorgt dit voor een enorme geluidsreductie. Chique opstapjes in het achterdek geven de uitstraling van een tendersloep. Standaard is er gekozen voor een RVS strip als bescherming van de sloep. Dit zwemplateau is ideaal voor een frisse duik. Tevens biedt het bescherming tegen de propeller van de motor. Het onderwaterschip van de Meersloep is geschikt voor 100pk vermogen. Stabiel, koersvast en een goed zicht zorgen ervoor dat u zich uitermate comfortabel voelt tijdens het varen.

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Wilt u meer info over de Meersloep?

Kom gerust eens kijken onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail!

Verstuur bericht

INSTAGRAM

Bunsberg Yachting

FACEBOOK

Bunsberg Yachting