Foto's

 

Beschrijving

Een prachtige Zarro Vision 25 Cabin nu beschikbaar. De polyester romp heeft vloeiende lijnen en is uitermate stabiel. Bijzonder kenmerken zijn de lage doorvaarthoogte (1.40m),stahoogte in de cabine van (1.78m) en de minimale diepgang waarmee men veilig de wat avontuurlijkere waterwegen kan bevaren.
Daarnaast is het schip onmiskenbaar praktisch. De brede gangboorden, de zeerailing, een in hoogte verstelbare bestuurdersbank en een zorgvuldig vormgegeven console zonder motorkist, zorgen voor optimale ruimte binnenin de kuip. Deze praktische eigenschappen spreken de ervaren watersporter direct aan.
Het interieur is ruimtelijk, speels en zeer comfortabel. Er is veel aandacht geschonken aan de zithouding en de vele zit- en ligmogelijkheden. Het keukenblok biedt veel ruimte om te werken. Het uitzonderlijk diepe werkblad heeft ruimte voor een royale wasbak en een 3 pits kookplaat. In het schip bevind zich verder een afgesloten toilet, een ruim 2 persoon vast bed in een af te sluiten kajuit. Zo wordt rekening gehouden met de privacy zonder het ruimtegevoel te verliezen.

Een zeer compleet en net onderhouden schip, klaar voor een nieuwe eigenaar.

Recente refit gehad ( begin augustus 2023)
- Nieuwe antifouling
- Romp gepoetst en in de wax
- Motor nakeken
- Waterfilter kraan vervangen
- Buiskap nagekeken en doorgestikt

Specificaties

Merk en type: Zarro Vision 25 Cabin
Kleur: Zwart / Wit
Bouwjaar: 2010
Motor: Vetus 52pk diesel
Afmetingen: 7.50 x 2.60 cm
Prijs: € Verkocht

Opties & accessoires

Interesse in deze boot?

Neem contact op, of plan een bezichtiging via onderstaande buttons.

Wilt u uw oude boot inruilen?  In sommige gevallen is dit mogelijk! Gebruik het formulier en ontdek de mogelijkheden.