Reeds verkocht

Reeds verkocht

Ons aanbod tweedehands sloepen

Bent u op zoek naar een tweedehands sloep? Bunsberg Yachting is uw full-service watersportbedrijf, gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands sloepen. In onze showroom en verkoophaven in Aalsmeer verkopen wij een breed aanbod aan gebruikte sloepen, waarmee u zorgeloos het water op kunt. Alle boten zijn zeer goed onderhouden, zodat u dit seizoen extra kunt genieten op het water. Op deze pagina vindt u de modellen gebruikte sloepen die wij op dit moment in de verkoop hebben.

Tweedehands sloep

Een nieuwe sloep kopen kan een behoorlijke uitgave zijn. Dat is het zeker waard, maar het is ook mogelijk om te genieten van het water voor een lagere prijs. Bunsberg Yachting heeft tweedehands sloepen in verschillende prijscategorie├źn. Onze tweedehands sloepen zijn altijd van goede kwaliteit, zodat u geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Gebruikte sloep kopen

Heeft u interesse om een gebruikte sloep te kopen? Van klassieke sloep tot stoere reddingsboot: bij Bunsberg Yachting vindt u de tweedehands sloep die bij u past. Heeft u reeds een eigen sloep welke u wilt inruilen? Afhankelijk van het type ruilen wij uw boot graag in. Wij vinden het belangrijk dat u hierbij goed geadviseerd en vlot geholpen wordt. Onze gebruikte sloepen zijn scherp geprijsd en altijd in nette staat. Naast het verkopen van diverse sloepen verzorgen wij ook onderhoud en reparatie om uw boot in topconditie te houden.