Nieuwe sloep kopen

 

Pietermansloep snelvarend
Atender Sloep
Asloep 650
Meersloep snelvarend aalsmeer

 

Nieuwe sloep kopen?

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwe boot in de buurt van Amsterdam? Bunsberg Yachting is uw full-service watersportbedrijf in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands sloepen en verkopen tevens een breed aanbod aan nieuwe boten. Genieten op het water begint bij ons!

Pieterman sloep

De stijlvolle Pieterman sloep van Bunsberg Yachting is perfect voor een dag varen met een gezelschap tot 12 personen, bijvoorbeeld in de grachten van Amsterdam. De sloep is ontworpen door professionals uit de watersport en kan naar eigen smaak worden ingericht. De snelle motor van de Pieterman sloep brengt u en uw vrienden naar de mooiste grachten en gezelligste havens. Laat u zich verrassen door de Pieterman 800 Open of Pieterman 750.

Asloep kopen

Genieten op het water? De luxe Asloep is compleet vaarklaar en van alle gemakken voorzien. Deze stoere sloep is van A-kwaliteit en een echte aanwinst! De Atender 72 is een prachtig gelijnde tender met verrassend veel leefruimte. Ook de Asloep 650 en Asloep 770 hebben adembenemende vaarkwaliteiten! Bunsberg Yachting informeert u graag over de mogelijkheden van het kopen van een nieuwe boot.

Van Aalsmeer naar Amsterdam

Bij het kopen van een boot, wenst u uiteraard dat er genoeg faciliteiten aan boord zijn. Vrijwel al onze boten hebben faciliteiten zoals een toilet en koelkast. Wij streven ernaar om u zorgeloos te laten genieten van uw tijd op het water. Vanuit Bunsberg in Aalsmeer vaart u rustig naar de Amsterdamse wateren, zodat u kunt genieten van de prachtige grachten!

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Interesse in één van onze diensten?

Kom gerust eens praten onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail !

Verstuur berichtclear

MARKTPLAATS

Bekijk advertenties

FACEBOOK

BunsbergYachting