Nieuwe sloep kopen

Nieuwe sloep kopen?

Heeft u interesse in het kopen van een nieuwe boot in de buurt van Amsterdam? Bunsberg Yachting is uw full-service watersportbedrijf in Aalsmeer, onder de rook van Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van tweedehands sloepen en verkopen tevens een breed aanbod aan nieuwe boten. Genieten op het water begint bij ons!

Pieterman sloep

De stijlvolle Pieterman sloep van Bunsberg Yachting is perfect voor een dag varen met een gezelschap tot 12 personen, bijvoorbeeld in de grachten van Amsterdam. De sloep is ontworpen door professionals uit de watersport en kan naar eigen smaak worden ingericht. De snelle motor van de Pieterman sloep brengt u en uw vrienden naar de mooiste grachten en gezelligste havens. Laat u zich verrassen door de Pieterman 860 tenderPieterman 800 Open of Pieterman 750 & Pieterman 620.

Asloep kopen

Genieten op het water? De luxe Asloep is compleet vaarklaar en van alle gemakken voorzien. Deze stoere sloep is van A-kwaliteit en een echte aanwinst! De Atender 72 is een prachtig gelijnde tender met verrassend veel leefruimte. Ook de Asloep 650 en Asloep 770 hebben adembenemende vaarkwaliteiten! Bunsberg Yachting informeert u graag over de mogelijkheden van het kopen van een nieuwe boot.

GS Tender Elektrisch varen

Bent u al in de stemming voor een ontspannen elektrische vaartocht? De GS sloep die voorziet in al uw wensen voor een heerlijke dag op het water. Met haar lengte van 6,10 meter en diepgang van 0,65 meter is ieder grachtje bereikbaar. Deze GS Tender 20 Electric is standaard al zeer compleet uitgevoerd met bijvoorbeeld een prachtige teaklook vloer en flexiteek zwemplateau. Natuurlijk zijn er ook diverse opties om uw boot helemaal op uw wensen aan te passen.

Van Aalsmeer naar Amsterdam

Bij het kopen van een boot, wenst u uiteraard dat er genoeg faciliteiten aan boord zijn. Vrijwel al onze boten hebben faciliteiten zoals een toilet en koelkast. Wij streven ernaar om u zorgeloos te laten genieten van uw tijd op het water. Vanuit Bunsberg in Aalsmeer vaart u rustig naar de Amsterdamse wateren, zodat u kunt genieten van de prachtige grachten!

ONZE LOCATIE

Oosteinderweg 287
1432 AW Aalsmeer

Interesse in één van onze diensten?

Kom gerust eens praten onder het genot van een kop koffie. Of stuur ons gewoon een mail !

Verstuur bericht

INSTAGRAM

Bunsberg Yachting

FACEBOOK

Bunsberg Yachting